دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک چیست؟ ایجاد فلاش بر روی لاستیک به عنوان یک مشکل در قالب گیری مطرح می شود. این فلاش ها می تواند به شکل جزئی باشند، که به سختی قابل تشخیص هستند. وجود فلاش های بیش از حد باعث می شود، که عملکرد نهایی محصولات از نظر عملکرد و زیبایی شناختی تحت تاثیر قرار بگیرد. در ادامه قصد داریم به دلایل و راهکارهای جلوگیری از این موضوع اشاره کنیم.
دلایل ایجاد فلاش بر روی لاستیک چیست
در ادامه بررسی دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک، باید به این نکته اشاره کنیم، که علل مختلفی باعث این امر می شود. در ادامه قصد داریم به شکل مختصر از این دلایل نام ببریم.
برخی از این دلایل به موضوع طراحی و قالب گیری مربوط می شود که شامل:
- وجود خطوط جداسازی با طراحی ضعیف
- نیروی بستن ناکافی
- تهویه نامناسب
- ابزار فرسوده
دلایل مادی که باعث وجود فلاش می شود عبارتند از:
- ویسکوزیته نادرست
- خواص مواد ناسازگار
- فشار تزریق بیش از حد
- دمای قالب نامناسب
- زمان پخت ناکافی
چگونه از ایجاد فلاش بر روی لاستیک جلوگیری کنیم
در ادامه پرداختن به موضوع دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک قصد داریم به برخی از راه حل های پیشگیری از این مشکل اشاره کنیم. یکی از عوامل مهم در این زمینه عدم وجود نیروی گیره کافی می باشد. برای جلوگیری از فلاش روی لاستیک ها باید در طول تزریق نیروهای گیره بسته نگه داشته شوند. هنگامی که نیروی گیره ضعیف باشد، ممکن است، قالب باز شود و شکاف هایی را ایجاد کند. این شکاف ها منجر به بروز فلاش بر روی لاستیک می شوند.
یکی از موارد دیگر در زمینه دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک باید به آن توجه شود، استفاده از موادی است، که ویسکوزیته ی مطلوبی دارند. مواد دارای ویسکوزیته یب مناسب به فرایند صحیح قالب گیری لاستیک کمک زیادی می کنند. موادی که دارای قابلیت سیالی بالایی هستند، به سادگی می توانند، در شکاف ها نفوذ کرده و باعث فلاش شوند. انتخاب مواد دارای ویسکوزیته مناسب به جلوگیری از ایجاد فلاش کمک زیادی می کند.
در ادامه باید بدانید که فشار تزریق و تنظیم دمای قالب نیز بر روی این مسئله تاثیر زیادی می گذارد. فشار مورد نیاز برای تزریق باید تا حداقل سطح مورد نیاز برای قالب ها باشد. این فشار باید به گونه ای باشد، که تزریق لاستیک برای مناطق ناخواسته بهینه سازی شود.
نکته ی دیگری که در زمینه دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک حائز اهمیت است، اطمینان از میزان زمان پخت می باشد. فرایند پخت مواد لاستیکی باید به گونه ای انجام شود، که آیتم مورد نظر شکل دلخواه را به خود بگیرد. در صورتی که مدت زمان پخت کافی نباشد، مواد شل و چسبناک می شود، این امر لاستیک را مستعد ایجاد فلاش می کند. دقت داشته باشید، قالب هایی که مواد لاستیکی در آن ها قالب گیری می شوند، باید فاقد آلودگی و مواد اضافه باشند. در غیر این صورت عملکرد قالب چندان مناسب نخواهد بود. نگهداری، نظافت و تعمیر به موقع و منظم قالب ها باعث می شود، احتمال ایجاد فلاش بر روی لاستیک ها کاهش پیدا کند. در صورتی که اجزای تولید قطعات لاستیکی کهنه و فرسوده هستند، آن ها را تعویض کنید، به این ترتیب مشکلات مربوط به فلاش کمتر خواهد شد.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی موضوع دلایل و راهکارهای جلوگیری از فلاش در لاستیک پرداختیم. نکته ی مهم در این زمینه انتخاب برندهای مناسب است، پارسیان کارا به عنوان یک برند تخصصی با رعایت استانداردهای لازم سعی می کند، از بروز این مشکلات جلوگیری کند.
:: برچسبها:
پارسیان کارا،نوار های ضربه گیر،نوار های لاستیکی،نوار های مخملی،تولید آمیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0